O nama

Produkt našeg uspjeha se temelji na stalnoj dostupnosti traženih proizvoda i odgovaranjem na potrebe i zahtjeve naših kupaca.


Naša priča


Naša priča počinje 1992 god. kada je osnovana porodična firma u stopostotnom privatnom vlasništvu. Od tada uspješno poslujemo na tržištu BiH i bavimo se isključivo trgovinom.

Na naših 4.500m2 možete pronaći sve za vanjske i unutrašnje radove vašeg doma. Nudimo vam širok asortiman od 19.000 artikala sa tendencijom njegovog povećanja. Produkt našeg uspjeha se temelji na stalnoj dostupnosti traženih proizvoda i odgovaranjem na potrebe i zahtjeve naših kupaca. Ljubaznost naših zaposlenika i njihovi stručni savjeti vam omogućuju ugodnu i efikasnu kupovinu.

Uz dobru uslugu, raznovrsnost i stalnu dostupnost naše robe, također vršimo besplatnu dostavu na adresu naših kupaca.

Exkluzivni smo distributeri za sanitariju –INKER Zaprešić, a uvoznici smo sanitarija, keramičkih pločica, boja i lakova iz Italije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Naš koncept ne čine samo velik izbor proizvoda i kvalitetna usluga, već i socijalno odgovorna praksa. Investiranjem u ljudski kapital, zdravlje i sigurnost, integriramo brigu o društvu i utičemo na razvoj naše zajednice.


MISIJA


Sa odgovornošću prema potrebama kupaca, Bemis obezbjeđuje najkompletniju ponudu na jednom mjestu sa najpristupačnijim cijenama.

VIZIJA


Naša vizija je biti prvi izbor u gradnji vaših snova.