Proizvodi

BOJE I LAKOVI

Od vodećeg proizvođača premaza u Jugoistočnoj Evropi kao što je Helios Group, kod nas možete pronaći njihove nitro i uljane boje za drvo, metal, zidne i fasadne površine. Od lakova u ponudi su uljani, ali i na bazi vode koji spadaju pod EKO proizvode – bez mirisa i alergena. Proizvodi su visokog sjaja, sadrže dugotrajnost boje i brzu sušivost.

show more

Za uređenje unutrašnjih prostora, nudimo vam JUB novu generaciju JUPOL Classica sa povećanom i bogatijom moći pokrivanja. Pored visoke bjeline i jednostavnog nanosa, JUPOL Classic sadrži veoma nizak sadržaj lako isparivih organskih materija što ih čini bojama neškodivim za okoliš.Takve su još i JUPOL Gold New Generation; sa velikim brojem nijasni, upotrebljive su za dekorativnu zaštitu zidova i stropova vašeg doma, poslovnog prostora ili drugih objekata. Neizostavan je i JUPOL Latex semimatt, namijenjen za prostore gdje se higijena održava čestim pranjem standardnim sredstvima za čišćenje ili agresivnim sredstvima za dezinfekciju.

show less

FASADNI PROGRAM

Latinska riječ facies = izgled, proizlazi iz činjenice koliko značajan uticaj fasada ima na konačan izgled zgrade ili vašeg doma.

Važan estetski i građevinski element, fasada štiti konstrukciju vašeg doma ili objekta od različitih atmosferskih, temperaturnih ili drugih negativnih uticaja. Za lijep izgled, kvalitetan materijal i raznolikost boje, nudimo vam proizvode fasadnog sistema od poznatih proizvođača kao što su Jub, Rofix, Spectra, i Komochem.

show more

Pri gradnji vaših stambenih i poslovnih objekata, termoizolacija je neizostavan element. Time smanjujete svoje troškove tako što smanjujete količinu energije zagrijavanjem zimi, izbjegavate oštećenja nastala kondenzacijom i pregrijavanje prostora ljeti.

Zaštite svoj dom investiranjem u kvalitetan i adekvatan termoizolacioni materijal domaćeg proizvođača Terrasit Insulation.

Jedna od najbitnijih stvari prilikom izvođenja građevinskih radova na vašem domu te rješenja za vodonepropusnost jeste hidroizolacija. Svjetski lider u hidroizolacijama, inovativne i visokokvalitetne proizvode za hidroizolaciju možete pronaći u našem tržnom centru.

show less

GRIJANJE, VODA, STRUJA

Sadržimo kompletan materijal za instalaciju grijanja. Program s kojim radimo je bio-gorivo pelet, čvrsto gorivo, kao i kombinacija čvrstog goriva i lož-ulja.

Ukoliko se odlučite na grijanje pomoću peleta, osiguran vam je efikasan, ekonomičan i ekološki način zagrijavanja vašeg prostora. U prodaji su i razne vrste peći na pelet koje zadovoljavaju tehničke karakteristike evropskih standarda, također i standarde zaštite okoliša.

show more

Na bazi tehnologije brzog protoka vode sadržimo cijeli program za vodu – od fitinga do cijevi, od proizvođača kao što su turski Dizayn Group i hrvatski Vargon.

Sadržimo kompletan program za instalaciju struje – kablovi i kutije za razvođenje, razni tipovi osigurača i utičnica, i ostali izbor različitog elektroinstalacijskog materijala.

show less

ALATI

Od vodeće kompanije na svjetskom tržištu za električne alate, Bosch proizvode sa visokom kvalitetom, snagom i robusnošću također možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Od raznih tipova brusilica i bušilica te ubodnih pila, tu su i visokokvalitetni proizvodi od ostalih priznatih proizvođača – Makita, Unior, Stihl.

VIJČANA ROBA

Opsežan izbor svih vrsta vijaka za montažu, stiropor, rigips, drvo, metal, i za betonske i druge površine.

LAMINATI

Prepoznatljiv idealnim spojem funkcionalnosti i stila, te visokom čvrstinom i dugog vijeka trajanja, u našoj raznovrsnoj ponudi možete birati između austrijskih i njemačkih laminata.

STIROPORNE OBLOGE

Za detalje koje čine prostor kreativnim i funkcionalnim, u ponudi je ukrasni stiropor raznih dezena, gdje ne izostaju i lajsne i stirporne obloge.

BIJELA TEHNIKA

Inovativno konstruisani sastav pranja i učinkoviti motor, te uz 5 godina garancije nudimo vam Gorenje, LG i FAVORIT mašine za veš i posuđe, frižidere i zamrzivače.

Ukoliko se odlučite za odabir novih modela mašina za posuđe od Gorenja vi birate energetski razred do čak A+++, čime vam je uveliko smanjena potrošnja vode i omogućena maksimalna energetska učinkovitost.

show more

Peći na čvrsto gorivo – velik izbor uređaja za zagrijavanje prostorija na bazi uglja od stranih proizvođača kao što su ALFA, Smederevo i Blist iz Srbije, zatim Pretty iz Bugarske, posebno naših domaćih, Helios iz Banovića.

show less

KERAMIKA I SANITARIJE

Svijet keramike je uveliko približan svijetu mode – od trendova i stila do dizajna različitih formi.

Poznati po inovacijama i uspostavljanjem trendova, Italija je zemlja iz koje uveliko uvozimo keramiku. Italijanski, španski i drugi vrhunski proizvođači vam nude bogat izbor keramike koji se nalaze u našem tržnom centru. Da li su to podne, zidne, kuhinjske, kupatilske, ili vanjske pločice, sadržimo sve za dizajn vašeg prostora.

show more

Za dodatno uređenje i funkcionalan dizajn vaše kupaonice sadržimo širok izbor sanitarija – vodokotlići, wc školjke i daske, bidei, lavaboi, i ostali sanitarni proizvodi od hrvatskog proizvođača INKER dd , čiji smo i jedini uvoznici u Federaciji.

show less

RASVJETA

Iz našeg bogatog asortimana rasvjete, osim što ćete dobiti kvalitetno osvjetljenje, sigurno ćete i vizualno uljepšati svoju prostoriju.

U ponudi možete pronaći proizvode od jednog od najvećih evropskih proizvođača kućne dekorativne rasvjete – Eglo, ali također savremenih, dizajnerskih proizvoda brenda Mass- light.

PLOČASTI NAMJEŠTAJ

Odabir namještaja igra važnu ulogu u uređenju vašeg interijera. Zbog toga mi vam nudimo velik izbor kuhinja, regala, trpezarijskih stolova, stolica i ostalog pločastog namještaja po veoma pristupačnim cijenama.

KARNIŠE

Za vaše potrebe tu su plafonske karniše – drvene, PVC, vodilice. Zidne karniše – INOX, metalne i neizostavne su i žaluzine u bijeloj i sivoj boji, te zavjese dan i noć.

POSUĐE

Za Vas i za vašu kuhinju nudimo raznolik izbor posuđa. Svoje omiljene recepte pripremajte u kvalitetnom posuđu s lakim održavanjem, visokom uštedom vremena i energije. U tome vam uveliko pomažu Metalac i INOX posuđe.

Od servisa za jelo kakav želite imati u vašem domu je visokokvalitetni češki porculan.